26. elokuuta 2013

Inspis: Tine K

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 









Olen täysin hurahtanut Tine K:n ihaniin tuotteisiin! Niitä myy Helsingissä muun muassa Nougat Bulevardilla. Kannattaa käydä tutustumassa! Linkin takaa löytyy heidän nettikauppa josta tuotteita voi tilata myös kotiin!

Photos from Tine K Home

23. elokuuta 2013

Rockstud Valentino...



 




Lukijan toiveesta vihdoin ja viimein muutama kuva Valentinon Rockstud -korkkareista. Tarkoitus oli kuvata kengät asun kera viime lauantaina mutta valon kanssa oli ongelmia ja kuvat jäi ottamatta. Tässä muutama itse napattu kuva!
 
Ihanaa viikonloppua! :)

22. elokuuta 2013

Netistä bongattua Vuittonia...



Törmäsin netissä tähän kuvaan. Laukku näyttää melko herkulliselta ja ilmeisesti LV:n uutta mallistoa. Osaako kukaan kertoa tästä kaunokaisesta jotain lisää? Jostain syystä Monogramm -kuvio jaksaa miellyttää silmääni?

20. elokuuta 2013

New In



En muista koska treenimotivaatio olisi ollut näin kohdillaan. Viettäisin aikani mieluummin salilla kuin töissä. Harmittaa kun viikkoon mahtuu tietty määrä treeniä enkä pääse joka päivä vääntämään rautaa. Olin iltapäivällä keskustassa asioilla ja suuntasin Kampi 4Runnersiin. Silmissäni siinsi nämä  ihanan pirteät New Balancen lenkkarit. Nämä ihanuudet on tarkoitettu juoksuun ja lenkkipolulle mutta meikä aikoo ihastuttaa näillä kanssatreenaajia salilla. Kävi aikamoinen munkki sillä nämä ovat kuulemma menneet kuin kuumille kiville ja jäljellä oli tasan kaksiparia.. Jihaa... Kyllä nyt kelpaa treenata! :)

4. elokuuta 2013

Valentino Rockstud


Jostain syystä olen unohtanut postailla ihanuuksista joita olen matkoiltani kotiuttanut. Seuraavaksi ostos jonka tein huhtikuisella Pariisin reissulla. Mysteeripaketista oli tuolloin kuva blogissa. Mitä sieltä sitten kuoriutui oli nämä Valentinon Rockstud korkkarit!

Nämä ihanuudet pääsivät jalkaani ensi kertaa Houstonissa ja täytyy sanoa että ne keräsivät kyllä katseita! :) Yhdistin kengät Diane von Furstenbergin Zarita pitsimekkoon ja asu oli kyllä täydellinen. Harmi ettei illan asusta ole kuvia. Täytyy jossain vaiheessa ottaa kuvaa tuosta asusta! :)

2. elokuuta 2013

LV:n vyö farkkujen koristeeksi





Olen unohtanut esitellä yhden Houstonin tuliaiseni. LV:n vyön Monogramm -kuviolla. Olen himoinnut tätä jo pitkään ja päätin hemmotella itseäni tällä vyöllä taannoisella Amerikan reissullani. Täydellinen farkkujen sekä farkkushortsien kaverina. I love it!

Täytyy yrittää näpsiä kuvaa vyöstä in action.... Ehkä ensi viikolla kun työt jälleen kutsuu ja saa alkaa miettimään millaisissa tamineissa sitä taas kulkee (muutakin kuin shortist ja varvastossut..) :)

Flower Power